YGGDRASIL, Natuurlijke Spiritualiteit

 

Yggdrasil is de webstek van mij, Jack Stoop, waarop ik mijn ervaringen met natuurlijke spiritualiteit deel door cursussen Reiki en Mediatie te verzorgen, workshops en lezingen te geven, op te treden als verhalenverteller en te divineren
met behulp van de Tarot. Meer informatie over deze onderwerpen zijn te vinden door op de links bovenaan deze pagina te klikken.

Wie meer informatie wil over mij en mijn spirituele pad kan op de bovenste link rechts op de pagina klikken. De links daaronder geven informatie over mijn boek, Heidense hekserij: het pad van de heks binnen het Paganisme, en brengen je bij een selectie van de artikelen die ik geschreven heb voor verschillende tijdschriften. De onderste link leidt je naar een verzameling met links naar andere pagina's over natuurlijke spiritualiteit.

Deze webstek is vernoemd naar Yggdrasil, de wereldboom uit de Germaanse mythologie. Deze boom verbindt de verschillende werelden en alle daar wonende wezens met elkaar, biedt ze een thuis en voorziet hen van alles wat ze nodig hebben om te kunnen leven. Yggdrasil is zo een prachtig symbool voor Moeder Aarde en de natuur. Omdat Yggdrasil uit de germaanse mythologie afkomstig is, verwijst hij ook naar de voor-christelijke religies van Europa.

En aangezien deze religies samen met de natuur in al haar aspecten en verschijningsvormen de belangrijkste inspiratiebronnen zijn voor mijn spirituele beleving, is Yggdrasil een passende naam en symbool voor deze webstek.

Vind Yggdrasil leuk op Facebook

Jack Stoop
 
Heidense Hekserij
 
Diverse Artikelen
 
Links

 

Alle artikelen op Yggdrasil zijn, onder vermelding van auteur en bron, vrij te gebruiken.